• New product

LED žibintuvėlis Fenix BC30

Product reference: 037777

/

Fenix BC30 dviračio žibintas yra galingas ir patikimas šviesos šaltinis, specialiai sukurtas dviračių entuziastams, ieškantiems saugumo ir puikaus matomumo naktinėse kelionėse ar prasto apšvietimo sąlygomis...

€95.00

Product is out of stock at central warehouse.
* Collection and delivery from the store within 3-5 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Vilnius, Laisvės pr. 62
1
Vilnius, Jogailos g. 11
1
Kaunas, Pramonės pr. 8A
3
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Full product features
Product description

Fenix BC30 dviračio žibintas yra galingas ir patikimas šviesos šaltinis, specialiai sukurtas dviračių entuziastams, ieškantiems saugumo ir puikaus matomumo naktinėse kelionėse ar prasto apšvietimo sąlygomis.

Šis žibintas pasižymi įspūdingu iki 1800 liumenų šviesos srautu, leidžiančiu ryškiai apšviesti kelią iki 170 metrų atstumu, užtikrinant puikų matomumą tiek miesto gatvėse, tiek miško takeliuose.

Unikali Dual Distance Beam System sistema užtikrina, kad šviesa būtų tolygiai paskirstyta tiek artimiesiems, tiek tolimiesiems atstumams, sumažinant akinančių zonų pavojų. Nuotolinio valdymo jungiklis leidžia patogiai keisti šviesos režimus neištraukiant rankų nuo vairo, padidindamas saugumą važiuojant dideliu greičiu ar sudėtingomis sąlygomis.

BC30 yra suderinamas su dviem 18650 ličio jonų baterijomis arba keturiais CR123A akumuliatoriais, kurie užtikrina ilgą veikimo laiką. Žibintas turi 5 šviesos režimus, įskaitant mirksėjimo funkciją, kad būtumėte matomi net dienos šviesoje.

Fenix BC30 pagamintas iš tvirtos aliuminio konstrukcijos, atsparus kritimams ir turi IP66 atsparumo vandeniui reitingą, todėl jis gali veikti net ir per lietų ar esant dulkėms.

Savybės:

Maksimali galia: 1800 liumenų

Apšvietimo nuotolis: 170 metrų

Dual Distance Beam System tolygiam šviesos paskirstymui

5 šviesos režimai, įskaitant mirksėjimo funkciją

Suderinamas su 18650 ličio jonų baterijomis arba CR123A akumuliatoriais

Nuotolinio valdymo jungiklis greitam režimų perjungimui

Atsparumas vandeniui: IP66

Tvirta aliuminio konstrukcija

Šis žibintas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori patikimo, ilgaamžio ir galingo apšvietimo sprendimo tiek kasdieninėms kelionėms į darbą, tiek nuotykiams gamtoje.

Reviews and ratings