Fenix tvirtinimas ant vamzdžio ALG-18

Product reference: 0377934

/

Fenix ALG-18 yra aukštos kokybės žibintuvėlių tvirtinimo laikiklis, sukurtas specialiai taktiniams ir lauko naudojimams...

€22.00

Product is available in central warehouse.
* Delivery within 2 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Vilnius, Laisvės pr. 62
1
Vilnius, Jogailos g. 11
1
Kaunas, Pramonės pr. 8A
2
Kaunas, Birštono g. 12
1
Klaipėda, Taikos pr.52
1
Full product features
Product description

Fenix ALG-18 yra aukštos kokybės žibintuvėlių tvirtinimo laikiklis, sukurtas specialiai taktiniams ir lauko naudojimams.

Šis universalus ir patikimas laikiklis užtikrina tvirtą ir saugų žibintuvėlio pritvirtinimą prie įvairių paviršių, leidžiant jums turėti patikimą apšvietimą bet kokiomis sąlygomis.

Pagrindinės savybės:

Tvirtas dizainas: pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, laikiklis yra atsparus smūgiams ir nepalankioms oro sąlygoms, užtikrinant ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Universalumas: Fenix ALG-18 tinka įvairių dydžių žibintuvėliams, todėl jis yra labai universalus ir pritaikomas įvairioms reikmėms.

Tinka ginklo vamzdyje, kurio skersmuo yra 18 mm -23 mm

Suderinamas su žibintuvėlio korpuso skersmeniu 23.5-28mm ir galvute mažiau nei 70mm

Lengvas montavimas: laikiklis lengvai montuojamas ir tvirtinamas, leidžiant greitai ir patogiai pritvirtinti žibintuvėlį prie įvairių paviršių, tokių kaip šalmas, dviratis, kuprinė ar ginklas.

Stabilumas ir saugumas: tvirtinimo sistema užtikrina, kad žibintuvėlis išliks stabilus ir saugus net ir intensyviai judant, užtikrinant nuolatinį ir patikimą apšvietimą.

Kompaktiškas ir lengvas: su savo kompaktišku ir lengvu dizainu, laikiklis yra lengvai transportuojamas ir neužima daug vietos, todėl jis yra patogus naudoti įvairiose situacijose.

Reviews and ratings