• On sale!
  • -€30.00

Batai 4SYS Urban Flex 8.0

Product reference: 028503-44

/

Urban Flex 8.0 - puikūs patruliavimo batai patenkinantys kasdienius policijos pareigūnų ir apsaugos darbuotojų poreikius...

€95.00
€65.00 Save €30.00

Product is available in central warehouse.
* Delivery within 2 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Vilnius, Laisvės pr. 62
2
Vilnius, Jogailos g. 11
2
Kaunas, Pramonės pr. 8A
3
Kaunas, Birštono g. 12
2
Klaipėda, Taikos pr.52
2
Full product features
Product description

Urban Flex 8.0 - puikūs patruliavimo batai patenkinantys kasdienius policijos pareigūnų ir apsaugos darbuotojų poreikius.

Urban Flex 8.0 turi YKK šoninį užtrauktuką, kuris suteikia lengvą prieigą, kad būtų galima greitai apsiauti batus. Užtrauktukas viršuje yra padengtas Velcro skirtuku, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas.

Įrengta Achilo sausgyslės lenkimo zona, užtikrinanti didesnį komfortą sėdint ir (arba) vairuojant, užtikrinanti komfortą net ir ilgą laiką būnant toje pačioje padėtyje ir transporto priemonėje.

Padas turi šoninę atramą pėdos stabilumui, siekiant apsaugoti pėdą nuo sukimo traumų, pėdos vidpadis didelio tankio PU suteikia didesnę energijos grąžą ir komfortą, o dvigubo tankio PU išorinis padas užtikrina geresnį sukibimą.

"4SYS" batai sukurti taip, kad atlaikytų labiausiai varginančias sąlygas. Turėdamas daugiau nei 40 metų patirtį valdant ir projektuojant produktus kariniam personalui ir teisėsaugos institucijoms pasauliniu lygiu, "4SYS" asortimentas yra specialiai sukurtas įvairioms konkrečioms reikmėms. Derinant novatoriškas medžiagas su pažangiomis technologijomis, galima pasiūlyti aukščiausios klasės techninius produktus, tinkamus konkrečiam naudojimo tikslui.

Reviews and ratings