Žibintuvėlis Fenix HT18R

Prekės kodas: 037699

/

Fenix HT18R yra aukštos kokybės ir itin galingas žibintuvėlis, sukurtas medžioklei ar paieškos operacijoms. Su savo moderniomis funkcijomis ir patikimu dizainu, jis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo apšvietimo sprendimo bet kokiomis sąlygomis...

155,00 €
Paskutinė prekė

Prekė yra centriniame sandėlyje.
* Pristatymas per 2 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
1
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Fenix HT18R yra aukštos kokybės ir itin galingas žibintuvėlis, sukurtas medžioklei ar paieškos operacijoms. Su savo moderniomis funkcijomis ir patikimu dizainu, jis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo apšvietimo sprendimo bet kokiomis sąlygomis.

Pagrindinės savybės:

Galingas šviesos srautas: Fenix HT18R gali pasiekti iki 1500 liumenų šviesos srautą, užtikrindamas ryškų apšvietimą net ir tamsiausiose vietose.

Ilgas šviesos atstumas: šis žibintuvėlis gali apšviesti iki 925 metrų atstumu, todėl jis puikiai tinka paieškos ir gelbėjimo operacijoms bei medžioklei.

Įkraunama baterija: Fenix HT18R turi įkraunamą 21700 ličio jonų bateriją, užtikrinančią ilgą veikimo laiką ir patogumą.

Patvari konstrukcija: žibintuvėlis pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris yra atsparus smūgiams ir nepalankioms oro sąlygoms.

Atsparumas vandeniui: su IP68 atsparumo vandeniui klasifikacija, Fenix HT18R gali būti naudojamas net ir lietingu oru ar po vandeniu iki 2 metrų gylio.

Keli šviesos režimai: žibintuvėlis turi kelis šviesos režimus, įskaitant Turbo, High, Mid, Low ir Eco, taip pat specialius režimus, tokius kaip Strobo ir SOS.

Tvirtas aliuminio korpusas yra anoduotas, todėl žibintuvėlis yra apsaugotas nuo įbrėžimų ir greito nusidėvėjimo.

Be akumuliatoriaus žibintuvėlis sveria 252,7 gramo. Taktinio modelio matmenys neviršija 188, 6 x 68 x 25, 4 mm.

Fenix HT18R yra nepakeičiamas įrankis tiems, kurie ieško patikimo ir galingo žibintuvėlio savo nuotykiams ir profesionaliai veiklai. Su juo galite būti tikri, kad visada turėsite ryškų ir patikimą šviesos šaltinį, kad ir kokios būtų sąlygos.

Atsiliepimai ir įvertinimai