Striukė Mil-tec Hunting

Prekės kodas: 015134A-M

/

MIL-TEC hunting - patvari ir praktiška striukė skirta medžiokei. Pagaminta iš medžiagų, kurios vaikštant ir trinantis į pašalinius daiktus nečeža...

49,00 €

Prekė yra centriniame sandėlyje.
* Pristatymas per 2 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Vilnius, Laisvės pr. 62
1
Vilnius, Jogailos g. 11
1
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
1
Klaipėda, Taikos pr.52
1
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

MIL-TEC hunting - patvari ir praktiška striukė skirta medžiokei. Pagaminta iš medžiagų, kurios vaikštant ir trinantis į pašalinius daiktus nečeža.

Pagrindo medžiaga sustiprinta nailono pluoštu, o dėl specialios struktūros audinys yra atsparus vandeniui, vėjui, malonus liesti ir yra lengvai prižiūrimas.

Modelis turi daug įvairių kišenių jūsų poreikiams. Striukės viduje yra poliesterio pamušalas. Dėl laisvo kirpimo po apačia patogu apsirengti termo apatinius ir kitus sluoksnius.

Pagrindinis užtrauktukas turi vėjui ir vandeniui atsparų atvartą su sagomis. Striukės juosmuo ir kraštas yra su užtrauktuku, kad geriau priglustų ir išlaikytų šilumą. Rankogaliai reguliuojami velcro atvartu.

Ši striukė turi sutraukiamą gobtuvą reguliuoti ir lengvai paslėpti presinėje apykaklėje. Aukštos kokybės medžiagos puikiai išlaiko savo pirminę formą ir nenusėda net po pakartotinio plovimo.

Atsižvelgiant į tai, kas išdėstyta aukščiau, ši Mil-Tec striukė puikiai tiks medžiotojams, meškeriotojams, žygeiviams ir apsaugos paslaugų teikėjams.

Medžiagos: pagrindinė medžiaga - 85% poliesteris, 15% nailonas; pamušalas - 100% poliesteris

Atsiliepimai ir įvertinimai